Empty cart
Корзина пуста
Сейчас 26 гостей онлайн

  

Якщо ми хочемо купити вікна у Дніпрі, то воліємо обирати такі, що відповідають високим стандартам по теплоізоляції, надійності та шумопригніченню. Кількість внутрішніх камер або порожнин у профілі вікна має значущий вплив на ці параметри. Ось як це працює:

  • ✓ Внутрішні камери створюють бар'єр для перенесення тепла, не дозволяючи йому легко проникати через профіль. Це особливо важливо в холодні місяці, коли хочеться утримувати тепло всередині приміщення. Також така конструкція запобігає утворенню конденсату з внутрішнього боку.
  • ✓ Багатокамерні профілі також можуть покращити звукоізоляцію. Вони допомагають поглинути звукові хвилі, запобігаючи їхньому проникненню через віконні рами.
  • ✓ Більше камер може підвищити міцність і стабільність профілю вікна у Дніпрі, що важливо для забезпечення тривалого та надійного функціонування.

Звичайно, все це має поєднуватися з іншими енергоощадними технологіями. Якісні вікна в Дніпрі мають гарні енергоефективні склопакети. Вони встановлюються відповідно до сучасних технологій з використовуванням ПСУЛ стрічок, надійних герметувальних матеріалів.

   

Компанія “Окнавік” — перевірений виробник пластикових вікон в Дніпрі

Тут ви отримаєте все, на що розраховуєте. Виробник пропонує комплексний підхід до надання послуг, що включає виїзд на об’єкт замірника, доставлення та монтаж вікна у Дніпрі https://oknavik.dp.ua/ua/window/plastic-windows/. Надається гарантія як на виріб з фурнітурою, так і на його встановлення. Ціни — оптимальні, є вибір щодо брендів профілю.